Abiotic cikkek

A kis csatorna titka

Az idei évben új kihívásra vágytam, ahol minden tudásomra szükség lesz, hogy eredményes legyek halfogás tekintetében. Választásom ezért esett lakhelyemhez közel található Dunavölgyi Öntöző Főcsatornára, ismertebb nevén DVCS. Az utóbbi években hallottam igen nagytestű példányok, főként amurok fogásairól, de engem mégis a nagytestű nyurgák érdekeltek már akkor is. Így hát nekivágtam az ismeretlent bevenni.

Amikor a lehetetlen válik lehetségessé, avagy Fehérvárcsurgói Nemzetközi Bojlis Kupa, és a dobogóhoz vezető út

Alapvetően optimista szerzet vagyok, nem hiszek a véletlenekben,  a szerencsében, és szerencsétlenségben, úgy gondolom, hogy amit a sors nekünk szán, az valahol minden előre meg van írva odafenn, és az életben dolgok mindig aszerint alakulnak, amennyit teszünk a céljaink elérése érdekében! Nagy igazság van a mondásban: Mindenki a saját sorsának a kovácsa. Amióta csak az eszemet tudom, mindenért keményen meg kellett dolgoznom.

A száz éves bánya kincsei

A 2016-os év nyarától komoly időhiány lépett fel nálam, már ami a horgásztúrákat illeti. A napjaim több, mint 90%-át elvitte a folyamatos bojligyártás, ami természetesen nem is baj, sőt... Azonban szerettem volna megtalálni a kiskaput a kevés rendelkezésre álló időm, és a horgászat között. Többéves tapasztalataim alapján a horgászok nagy része ilyenkor köt ki a mesterséges, körülkerített, halban bő, de kihívásokban már kevésbé kecsegtető vizeken. Aki ismeri az elveim, az már bizonyára sejti, hogy én ezúttal sem álltam be a sorba?.

2016 rekord fogása

Csapatunk minden évben figyelemmel követi a termékeinket használó horgászok eredményességét. A vásárlóink visszajelzései fontosak számunkra, de még ennél is fontosabb, hogy a legügyesebb, legkitartóbb, és legelhivatottabb sporttársaink eredményességét kiemeljük, és viszonozzuk. Ezért mi minden évben meglepjük azokat a horgászokat egy életre szóló ajándék serleggel, akik valamely termékünkkel elcsípik az aktuális évi legnagyobb"Abiotikus" pontyot!

A bojlik bemutatása

Eleged van a folyamatos sikertelenségből, a folytonos és végeláthatatlan kísérletezgetésből, a szerény fogási eredményeidből, unod már a sok „sztár” csalit, amik csak egy bizonyos vízen, bizonyos körülmények között, és bizonyos ideig működnek jól? Logikus és kielégítő válaszokra vágysz, amik megoldják a csali választási problémáidat? Az Abiotic Carp Baits termékpalettája ezekre a problémákra nyújtanak megoldást.

Bemutatkozik az ABIOTIC CARP BAITS

Engedjétek meg, hogy röviden bemutassam a cégünket és beszéljek nektek az ABIOTIC csalik megszületéséről! Cégünk a 2015-ös év szeptemberében alakult meg hivatalosan, de maga a projekt, az előzményeket, a vizsgálati- és tesztidőszakot, és a teljes megalakuláshoz vezető utat beleszámolva már több, mint 5 éve tart!